A mai naptól az ősz három sikergyanús játéka is választható ajándékként a PC Guru előfizetés mellé, amiket azonnal postázunk is, ahogy megjelentek. Ne is szaporítsuk a szót, lássuk, milyen ajánlatot tudunk nektek tenni, már persze azon kívül, hogy ha előfizettek, akkor már a megjelenés napja előtt tiétek lehet Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, ami mellé egyéves előfizetés esetén legalább 12 teljes játék és egy évig kitartó ESET licenc jár.

PC Guru előfizetés + Battlefield 1 PC

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 28.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 20.990 Ft
  • A játék megjelenése: 2016. október 21.

A Battlefield 1 visszautazik a múltba, és újra világháborús környezetbe helyezi az egyjátékos és többjátékos csatákat. Ám nem a másodikba, hanem az első világháborúba lesz lehetőségünk belekóstolni. A játékban a világ több tájára is ellátogathatunk, beleértve a nyugati frontot. Ezeken a helyeken intenzív csatákat vívhatunk, és olyan járműveket vezethetünk, amilyeneket eddig még sosem, legalábbis a Battlefield történetében: bombázókat, lovakat, könnyű és nehéz tankokat, kétfedeles vadászgépeket, sőt, még csatahajót is!

PC Guru előfizetés + Titanfall 2 PC

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 28.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 20.990 Ft
  • A játék megjelenése: 2016. Q3

A Titanfall 2-ben helyet kapott az első részből olyannyira hiányolt kampánymód, ami egy csillagközi polgárháború történetét meséli el. E mellett további újítás, hogy immár sokkal nagyobb pályákon harcolhatunk egymással, ezzel arányosan megnőtt a többjátékos mókában résztvevők száma is. Emellett kaptunk mászókampót, amivel nem csak felgyorsíthatjuk a mozgásunkat, de magunkhoz ránthatjuk ellenfeleinket és a Titánokba is egyszerűbben pattanhatunk bele általa.

PC Guru előfizetés + FIFA 17 PC

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 28.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 20.990 Ft
  • A játék megjelenése: 2016. szeptember 29.

A hosszú múltra visszatekintő FIFA 17 legnagyobb újítása a sztorimód, de persze számos technikai finomításon is átesett a program, így például már menedzselhetjük az olyan rögzített szituációkat, mint a 11-es vagy a szabadrúgás. A programnak ezúttal négy húzóneve van Eden Hazard, Anthony Martial, Marco Reus és James Rodríguez képében.