Pár napon belül érkezik a Battlefield 4: Second Assault című kiegészítőcsomag, amelyben négy klasszikus pályát köszönthetünk újra. Visszatér az Operation Metro, a Gulf of Oman, a Caspian Border, és az Operation Firestorm. A LevelCapGaming nevű YouTube-felhasználónak a megjelenés előtt lehetősége adódott bepillantani a kiegészítő tartalmába, és nem volt rest megosztani a tapasztalatait a Reddit olvasóival. Íme pár érdekesség tőle:

"Játszottam pár órát a négy új térképen (Metro, Oman, Caspian és Firestorm). A Metro nagyszerűen néz ki, új útvonalakat raktak bele, a tűz átterjed a kinti növényzetre, és kilőhetjük a fényforrásokat. Oman is nagyon hasonló, de a part most tele van sziklákkal, ami jó fedezéket biztosít a partaszállóknak, a homokvihar pedig őrület! A Caspianon lévő új fal nagyon megváltoztatja a játékmenetet, főleg a járműveket tekintve. A Firestorm pedig nagyon tüzes. Tele van szivárgó gáztartályokkal, amelyek felrobbanhatnak és megölik a közelükben lévő játékosokat. Ha van valami kérdésetek, válaszolok rájuk."

Jöttek is a kérdések, a felhasználók és LevelCapGaming pedig potyogtatták a további információkat:

Mi az öt új fegyver?
"Azt hiszem AS-VAL, M60, F2000, DAO-12 és a Gol."

Milyen a Metro?
"Nagyjából olyan, mint az eredeti. Van benne viszont pár új rejtett kerülőút, és a liftek is működnek."

Mik a levolution extrák a pályákon?
"A nagy torony ledölése a Caspianon elég király esemény. Hidat képez a D pont tetejéig. Omanon ott a homokvihar, és ha minden igaz, a darut is le lehet dönteni. Azt hiszem a Metrón csak kisebb események vannak, mint az álmennyezet lelövése. A Firestormon pedig felrobbanthatod az óriási gázvezetéket, amitől minden tűzbe borul. Sajnos ez utóbbit nem láttam :("

A Battlefield 4: Second Assault november 22-én jelenik meg, de egyelőre csak Xbox One-ra. Ott feltehetően két hétig élvezi exkluzivitását, utána jön minden más platformra a Premium felhasználók számára, kicsit később pedig mindenki másnak. Holnap élő közvetítés keretében mutatják be az új pályákat, akit komolyabban érdekel a téma, feltétlenül írja fel a naptárába!