Ugyan még mindig nem tudjuk, melyik nap jön a Battlefield 5 battle royale módja, a Firestorm, de az biztos, hogy márciusban jelenik meg, és a tegnapi célozgatás arra enged következtetni, hogy már csak napok választanak el minket tőle.

Akárhogy is, nemrég kiszivárgott egy videó, ami a Firestormot hivatott bemutatni, ami azt illeti, elég részletesen. Persze ahogy az lenni szokott, az ilyen kiszivárgott anyagokat érdemes némi fenntartással kezelni, bár a videó elég profinak tűnik ahhoz, hogy higgyünk a valódiságában.

A látottak amúgy egybecsengenek a minapi reddites szivárgással, vagyis mindenki egy ejtőernyővel érkezik meg a csatatérre, ahol aztán összeszedve a fegyvereket és felszereléseket megindulhat a harc a túlélésért. A loot három ritkaságra lett osztva: common, rare és epic. Úgy néz ki, hogy a fegyverekre csatolható mütyürök, mint például a scope már eleve fel lesznek szerelve, így azokat nem kell külön begyűjtenünk.

Ha kiütnek minket, még lesz lehetőségünk az oldalfegyverünkkel leadni néhány lövést. Találhatunk elrejtett széfeket, amiket feltörve kaphatjuk meg a legjobb cuccokat. Természetesen a térképen járműveket is találhatunk, amiket használhatunk a túlélésünk érdekében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!