• Előfordulhat, hogy a Battlefield 6 egyes részei ingyenesek lesznek
  • Legalábbis erre utal az EA nemrég kiszivárgott kérdőíve
  • Egyes rajongók szerint ez egy battle royale mód érkezését vetíti előre

Noha a Battlefield 6 hivatalos bemutatására még nem került sor, a DICE készülő játékáról már így is rengeteg információ szivárgott ki a netre, melyeket ebben a cikkünkben összesítettünk nektek. Ezen pletykák között pedig rendre feltűnik egy olyan kijelentés is, miszerint a Battlefield 6 részben ingyenesen játszható lesz, amit most újabb forrás erősített meg.

A roppant megbízható bennfentesnek számító Tom Henderson ugyanis közzétette az EA egyik kérdőívét, melyben a kiadó az iránt puhatolódzik, hogy mit szólnának a rajongók, ha a Battlefield 6 egyes új vagy már létező játékmódjai ingyen elérhetőek lennének bárki számára. Tekintve, hogy a fejlesztőkhöz nemrég csatlakozott a Battlefield 5 Firestorm módját jegyző Criterion Games komplett gárdája, sokan egyből levonták a következtetést, hogy ez a free-to-play elem csakis egy battle royale móka lehet, ami annyira talán nem is lenne meglepő a Call of Duty: Warzone hatalmas sikereinek fényében.

Persze fontos leszögezni, hogy mindez csak szivárgás, nem pedig hivatalos bejelentés, így a fentieket érdemes fenntartásokkal kezelni, bár Tom Henderson a múltban már nem egyszer fején találta a szöget akár a Call of Duty, akár a Battlefield kapcsán.