• Idén év végén debütál a Battlefield 6
  • Mely teljesen rombolható épületekkel és valószínűleg egy ingyenes battle royale móddal érkezik
  • Legalábbis az elég megbízható bennfentes, Tom Henderson szerint

Azt, hogy a Battlefield 6 nagyban készül, és idén év végén meg is jelenik, egy ideje már elismerte az EA, azonban a pontosabb részletekkel már annál fukarabbul bánik a kiadó. Andrew Wilson például a legújabb üzleti jelentésben csak annyit árult el, hogy egy valódi újgenerációs élményt kapunk majd a DICE csapatától, de ennél bővebben nem ment bele a témába. Szerencsére azonban különböző megbízhatónak mondható bennfentesek egy ideje már elkezdték kiszivárogtatni a Battlefield 6 részleteit melyeket ebben a cikkünkben összesítettünk nektek, most pedig az egyik legpontosabb forrás, Tom Henderson, ismét előállt pár érdekes aprósággal.

Henderson elmondása alapján a Battlefield 6-ban gyakorlatilag bármilyen épületet porig rombolhatunk, az pedig, ahogy a házak összedőlnek, nagyban függ attól, hogy milyen fegyverrel és milyen irányból lövünk rájuk. A játék alapján a 4 fős osztagok jelentik majd a klasszikus Assault, Engineer, Support és Recon kasztokkal, ezek az osztagok pedig nagyobb csapatokba tagolódnak be. Jó hír lehet továbbá, hogy a platformok közti játékot is támogatja a program, így mindegy, hogy konzolra vagy PC-re szerezzük be. Végezetül pedig érdemes megjegyezni, hogy Henderson szerint a Battlefield 6 8-10 hetes szezonokkal (és a hozzájuk tartozó Battle Pass rendszerrel), valamint egy ingyenes játékmóddal érkezik, utóbbi jó eséllyel egy battle royale lesz.

Persze fontos leszögezni, hogy mindez csak szivárgás, nem pedig hivatalos információ, így érdemes fenntartásokkal kezelni, bár Henderson a Call of Duty: Warzone és a Black Ops Cold War kapcsán is nem egyszer fején találta a szöget tavaly, így simán előfordulhat, hogy most sem téved.