A Focus Home Interactive és a Trindalos Interactive játéka egy valós idejű úrstratégia a Warhammer 40K univerzumába helyezve és holnap fog megjelenni PC-re. A trailer igen akciódúsra és tartalmasra sikeredett, ahol is belecsöppenhetünk egy hatalmas és pusztító erejű csatába az Imperial Navy és a Chaos flottái között, akik Port Maw-ban próbálják meg a birodalom bázisát eltörölni a csillagtérképről.

A bő két és fél perc alatt brutális menniységű lövedék távozik a birodalmi csatahajók makro-ágyúiból, melyeket kikerültek a Chaos seregei és oldalba támadják azokat. Ezen felül láthatunk kisebb cirkálókat is, ahogy az óriási hajók között evickélnek és kerülgetik a tölteteket, valamint az okozott pusztítás törmelékeit.

Amint a Planet Killer és Abaddon végrehajtják a megsemmisítő támadást, úgy tűnik, a győzelem a küszöbön hever a Chaos számára. Azonban a birodalmiak nem adják fel, erősítés gyanánt az angels of death és a Space Marines néhány hajója tűnik föl a videóban. A Space Marines frakció viszont csak azoknak lesz elérhető, akik a játékot elővásárolták, vagy a megjelenés utáni 2 hónapon belül megteszik ezt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!