• A nyáron jelenik meg a Criminal Activity
  • PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra egyaránt kijön
  • A Battlefield Premium tagok két héttel előbb kapják meg
  • Négy új pályát és új járműveket tartalmaz majd
  • A Visceral dolgozik azon, hogy a nem Premium tagok is kipróbálhassák majd vásárlás előtt

A Battlefield: Hardline első DLC-jéről Zach Mumbach, a többjátékos módért felelős producer árult el nekünk néhány részletet. A Criminal Activity címre keresztelt kiegészítő négy multiplayer térképet tartalmaz majd, amelyek közül kettő éjszakai összecsapásokat kínál. A helyszíneknek Florida és Kalifornia ad otthont, és a környezet rombolhatóbb lesz, mint az alapjátékban. Új járműveket is kapunk, de Mumbach nem tért ki ezekre részletesebben.

A Battlefield Premium tagjai két héttel korábban fogják megkapni a Criminal Activityt, de a Visceral tervei szerint mindenki kap a premierkor egy ingyenes fegyvert. Sőt, annak lehetőségét is vizsgálják, hogy a Premium tagságon kívüliek is kipróbálhassák a DLC-t a megvásárlása előtt, de a producer ezzel kapcsolatban ígéretet nem tett – szerinte egyelőre túl sok a kérdés e téren ahhoz, hogy bármit kijelenthessen.

A Battlefield: Hardline DLC-je, a Criminal Activity a nyár folyamán jelenik meg PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra. Ezt követi aztán még szintén a nyáron a Robbery, ősszel jön a Getaway, végül 2016 elején a Betrayal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!