• Tessa ki akar lépni Hardinnal folytatott bántalmazó kapcsolatából
  • De nem bír elszakadni a szenvedélyes estéket hozó fiútól
  • Premier szeptember 3-án

A karantén időszak slágerfilmje volt a lengyel A szürke ötven árnyalatának kikiáltott produkció a Netflixen, ősszel azonban a mozikba érkezik egy hasonló alkotás. Szeptember 3-án debütál a tavalyi Miután folytatása, a Miután összecsaptunk. Első teasere után befutott a film meglehetősen hatásvadász képekkel dolgozó előzetese is, amit alább magyarul láthattok.

Az első részben az ambiciózus és kötelességtudó Tessa elsőéves egyetemistaként beleszeret saját ellentétébe, a tetovált és hedonista Hardinba. Bár kapcsolatuk nem konfliktusmentes, idővel mély szerelem szövődik a pedáns hősnő és a nemtörődöm srác között.

after-we-collided-film.jpg

A folytatásban kiderül, hogy Tessa párja miatt feladta a családjával és a barátaival való kapcsolatát, most pedig munkája a tét. Érzi, hogy tovább kéne lépnie, mégsem tud elszakadni a szenvedélyes estéket hozó Hardintól. A rendezői székben a Kegyetlen játékokat és a Csak barátokat jegyző Roger Kumble váltja Jenny Gage-et, a főszereplőket viszont továbbra is Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin alakítják.

after-pelicula.jpg