• Vígjáték érkezik Liam Neeson főszereplésével
  • Egy apa és fia nehéz kapcsolata Olaszországba költözésükkel oldódik fel
  • Premier augusztus 6-án

Bár a tengerentúlon továbbra is bizonytalan a mozik helyzete, itthon újraindultak a filmvetítések. Már bemutatták az első karantén utáni hollywoodi nagyprodukciót, augusztus 6-án pedig újabb izgalmas opusz érkezik Liam Neeson főszereplésével. A színészcsillag akciószerepei után most más típusú karaktert alakít, egy Olaszországban játszódó vígjátékban tűnik fel.

A Made in Italy-ban apa és fiú Londonból visszaköltöznek Toszkánába, ahol a néhai anya hátrahagyott nekik egy házat. Bár a férfinek jó emlékei fűződnek a festői környezetben található otthonhoz, fia éppen fordítva van ezzel, ami aztán ellentétet szít szülő és gyerek között. Ám amikor a helyiek bekapcsolódnak a ház körüli teendők elvégzésébe, lassan kapcsolatuk is kivirul és Jack megkedveli az olasz vidéket.

made-in-italy-liam-neeson-senkit-nem-nyir-ki-a-kovetkezo-filmjeben.jpg

Neeson mellett feltűnik a vásznon Micheál Richardson (Dermesztő hajsza), Valeria Bilello (Curon titkai) és Lindsay Duncan (Birdman) is. A rendezői székben egy a Dunkirkből és a Felhőatlaszból ismert színész, ezúttal első nagyjátékfilmjével készülő James D'Arcy ül. Alább láthatjátok a szinkronizált előzetest.