• Júius 23-án debütál itthon a Scooby! c. animációs előzményfilm
  • A több Scooby-Doo és Tom és Jerry epizódot jegyző Tony Cervone rendezi a filmet

Sajnos újra látunk mozibezárásokat, ismét elhalasztanak filmeket, itthon viszont biztosan mozikba kerül végre a Scooby! (eredeti címén: Scoob!). Július 23-án, vagyis jövő csütörtökön debütál a Scooby és Bozont megismerkedését, illetve a Rejtély Rt.-hez való csatlakozásukat bemutató animációs előzményfilm.

mv5bowywmza2njetmziwoc00zdk5lwe3ytgtmdywmzllmdnjn2fmxkeyxkfqcgdeqxvymda4nzmyoav1sx1776cr001776744al.jpg

A történet szerint egy titokzatos ügyet kell kibogoznia a „kotnyeles kölyköknek”: Kerberosszal, a szellemkutyával akasztják össze a bajszukat. A rendezői székben a több Scooby-Doo és Tom és Jerry epizódot jegyző Tony Cervone ül, a főszereplőket pedig többek közt Mark Walhberg, Zac Efron és Amanda Seyfried szinkronizálják az eredeti angol nyelvű verzióban.

A premierdátum véglegesítésével egyidőben kiderült néhány érdekesség a 2002-es, mérsékelten sikeres filmadaptációval kapcsolatban is. James Gunn Twitteren mesélt arról, hogy – mint forgatókönyvíró – Velmát már akkor nyíltan leszbikus karakterként ábrázolta volna, ám a Warner végül teljesen kivágta ezt a szálat a filmből. Néhány altesti poén legalább maradhatott, jegyezte meg.

scooby-doo-movie.jpg