• Titokzatos bejelentést teasel a The Game Awards atyja
  • Van, aki az Alien: Isolation folytatására gondol
  • December 6-án minden kiderül

Geoff Keighley, a Game Awards producere egy titokzatos twitter-üzenettel borzolja a kedélyeket. Egyetlen képet osztott meg, melyeken a „Worlds will change” mondat szerepel sokszorosítva, és a bal felső sarokban egy „W”-t formázó logó látszik. A dizájn és a logó alapján sokan az Alien-univerzum híres-hírhedt megavállalatára, a Weyland-Yutanira gondoltak. Innen pedig már csak egy lépés az Alien: Isolation 2.

worlds-will-change.jpg

Ezzel azonban több gond is akad. Egyrészt a Weyland-Yutani logója teljesen máshogy néz ki, és a jelmondatuk is más: „Building better worlds”. Plusz annak idején, mikor felröppentek a peltykák egy esetleges folytatásról, nem sokkal utána cáfolták annak létezését a Eurogamer értesülései. Oké, mondhatjuk azt is, hogy a szlogen csak egy utalás és a két cég egyesülése (2099) előtti időszakban a Weyland Corporation logója lehetett (alapítva 2015) egy egyszerű „W” is, csakhogy a Prometheus egészen más alapokat fektet le, íme:

weyland-corporation-logo.png

Szóval csak óvatosan a következtetésekkel. Összefoglalva: ebből még bármi lehet, és azért mi sem zárkóznánk el teljesen egy esetleges Alien: „akármi” játéktól, hiszen valóban készül egy (és nem csak a magam nevében beszélek, amikor azt mondom: mi örülnénk a legjobban). December 6-án minden kiderül, már nincs is olyan messze…