• Október 17-től kapható a PC Guru második 2018-as különszáma.
  • A PC Guru Blizzard különszám mindenről szól, ami Blizzard.
  • Visszatekintés a stúdió múltjára, játéktesztek, tippek és esportos anyag is található a magazinban.
  • Duplaoldalas Overwatch és World of Warcraft: Battle For Azeroth posztert csomagolunk a különszámhoz.
  • A PC Guru Blizzard különszám ára 890 Ft.

Hol is kezdjem? Nos, a tavaszi szezon alatt már volt szerencsénk előrukkolni egy különszámmal, és most már láthatjátok, hogy az őszi szezon sem marad meglepetés nélkül. Nem kis köszönet illeti a Blizzardot és a Magnewt, akiknek segítéségével már a nyári melegben elkezdhettük az októberi különszámunk munkálatait. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, aminek következményeként ez a különszám a megszokottól eltérő módon állt össze. Szeptemberben, amikor a lap tartalma már csaknem véglegesen összeállt magamra vállaltam a feladatot, hogy a fennmaradó szerkesztői munkák nagyrészét elvégzem és a nem rám eső teendőket pedig Chochóval közösen felügyelem. Így történt, hogy a Blizzard különszám a régi és (szó-szó) új arcok együttes erejével a hónap elején elkészült.

A sokszínű gárdáról tanúbizonyságot tesz a tartalom változatossága: a különszámban szó lesz a Blizzard múltjáról, jelenéről és jövőjéről is. Chocho négy oldalon keresztül emlékezik vissza a stúdió hőskorára, majd két oldalon keresztül mesél nektek olyan játékokról, amik végül sosem készültek el. Chris két tesztben alaposan kivesézi a Warcraft 3 legutóbbi patchét és a Starcraft felújított változatát. Bryce egy mindenre kiterjedő, négy oldalas tesztben számol be a World of Warcraft legfrissebb kiegészítőjéről, a Battle for Azerothról, BeeZ pedig a Diablo 3 és az Overwatch történelméről írt, és még sorolhatnánk. Ez a különszám azonban nem csak azoknak szól, akik régóta Blizzard-rajongók; a kezdő játékosok is találnak benne olyan cikkeket, amik segítik őket egy-egy játék elkezdésében, ha Hearthstone-ról, Heroes of the Stormról, vagy Overwatchról van szó, valamint a cosplay kedvelők és az esportért lelkesedők egyaránt jól fognak járni.

A PC Guru Blizzard különszámnál megtartottuk a szokásos formátumot. Ahogy eddigi korábbi különszámaink, úgy a Blizzarddal foglalkozó lapunk is 52 oldalas, 890 forintos újság lesz, amihez persze duplaoldalas poszter is dukál – Overwatch és World of Warcraft: Battle for Azeroth (mindkét kép fektetett). Ráadásul nem kell sokáig várnotok arra, hogy a kezetekbe vehessétek a 2018-as szezon második különszámát. A PC Guru Blizzard különszám október 17-én kerül a boltok polcaira. Ha szeretnétek minél hamarabb megszerezni az újságot, de nem találjátok azt a közeli hipermarketek valamelyikében, akkor nézzetek fel a PC Guru Webshopba, ahonnan már október 15-től megrendelhető lesz a lap.

blzzardcover.jpg
A PC GURU BLIZZARD KÜLÖNSZÁM 2018. OKTÓBER 17-TŐL KAPHATÓ
AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

Bízunk benne, hogy mindenkinek sikerül a kedvére tenni ezzel a nagyon különleges különszámmal, hogy tetszeni fog mindaz, amit közösen összeállítottunk a számotokra, és hogy legalább annyira izgatottan várjátok a megjelenést, mint mi. Addig, (és az után) is Guru legyen veletek!

Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon