• Bemutatkozott a Demon’s Souls remake karaktergenerátora
  • Melynek segítségével 16 millió különböző kinézet állítható elő
  • A fejlesztők szerint fontos, hogy a lehető legjobban testre szabhassuk a karakterünket

A PS5 nyitócímeként érkező Demon’s Souls remake valószínűleg sokak szemében az idei év egyik legvártabb megjelenése, hiszen mégiscsak egy igazi klasszikus felújításáról van szó, ami az eddigiek alapján több mint remek munkának tűnik. Ezért is nagy öröm, hogy a fejlesztők elég sűrűn szállítják az információkat a projektről: a hét elején például az derült ki, hogy több mint 180 videó segíti majd a bajba került játékosokat, most pedig a karakterkészítőről és a fotómódról beszéltek az illetékesek.

demons-souls-karakter-generalas-01.jpg

A fejlesztők elmondása szerint nagyon fontosnak tartották, hogy karakterünket a lehető legnagyobb mértékben testre szabhassuk, ezt pedig tapasztalni fogjuk a karakterkészítőben is, mellyel nagyjából 16 millió egyedi arcot lehet összehozni. Sok beállítás a PS3-as időkből is ismerős lesz, de persze új opciók is feltűnnek majd, nem is kevés, így azok is kiélhetik magukat, akik szeretik a lehető legaprólékosabban megalkotni a karakterüket.

Ami a fotómódot illeti, természetesen ez sem maradhatott ki a játékból, hogy meg tudjuk örökíteni a legemlékezetesebb pillanatainkat. A fejlesztők ígérete szerint itt is egy csomó filter között válogathatunk majd, állíthatjuk például az egyes fegyverek és a karakterünk láthatóságát, a pózt, amit vágunk és az arckifejezéseket is. Ráadásul az eredeti Demon’s Souls színvilágát megidéző filter a fotómódon kívül, a játékban is elérhető lesz azoknak, akik igazán nosztalgikus élményre vágynak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!