• Megkapta első trailerét a King Arthur: Knight’s Tale
  • Ez a magyar NeocoreGames legújabb játéka
  • Ami egy körökre osztott, dark fantasy alkotás, Artúr király legendájára alapozva

A magyar játékfejlesztők közül az egyik legismertebb alighanem a NeocoreGames csapata, akiknek az elmúlt években olyan címeket köszönhettünk, mint a Warhammer 40 000: Inquisitor – Martyr vagy a Van Helsing-játékok. Most pedig leleplezték legújabb projektjüket, mely egy körökre osztott stratégia lesz szörnyekkel és lovagokkal, az Artúr mondakörre alapozva.

king-arthur-knights-tale-01.jpg

A King Arthur: Knight’s Tale című játékban Mordredet, Artúr király ellenségét alakíthatjuk majd, akinek meg kell állítani Artúrt és azt a rémséges szörnyekből álló sereget, amit Avalonra szabadított. Küldetésünkben azonban nem leszünk egyedül, hiszen csatlakozni fognak hozzánk a kerekasztal lovagjai, valamint Camelotot is megkapjuk, a királyság irányításának minden nyűgével együtt. A végeredmény pedig a fejlesztők ígérete szerint egy abszolút egyedi játék lesz, félúton a körökre osztott stratégiák és a hagyományos szerepjátékok között, ami mindenképp ígéretesnek hangzik.

Ráadásul a játéknak már egy Kickstarter oldala is van, így ha a King Arthur: Knight’s Tale felkeltette az érdeklődéseteket, ezen a linken ti is tudjátok támogatni a projektet.