• Sínen van a remake
  • A Lionsgate áll mögötte
  • 2024-ben kerülhet mozikba

Már jóideje nem hallottunk semmit A holló (The Crow) remake-jéről, melynek főszereplője Bill Skarsgard (Az 1-2) lesz Eric Draven szerepében, de a Deadline nemrég egy izgalmas frissítéssel szolgált. "A Lionsgate most kötött egy nyolc számjegyű szerződést a The Crow reboot jogairól" – írja a Deadline, majd hozzáteszik: "A film várhatóan jövőre kerül a mozikba".

"Az eredeti film kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban, amely tovább él" – jegyezték meg a producerek. "Izgatottak vagyunk, hogy egy új adaptációt hozhatunk el a mai közönség számára, amely tiszteletben tartja ezt az örökséget." A főszerepet Bill Skarsgard kapta, aki leginkább Pennywise szerepétől ismert az Az-filmekből, mellette viszont a népszerű énekesnő/színésznő FKA Twigs tűnik majd fel. A további fontosabb szereplők: Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila és Jordan Bolger. A rendezői székbe a Hófehér és a vadász, valamint az élőszereplős Ghost in the Shell mögött álló Rupert Sanders ülhetett.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.