Számtalan tervezet érkezett be a kiadó főhadiszállására és jó sokáig el is tartott, mire átrágták magukat rajtuk. De most vége a várakozásnak, lássuk a medvét!


Balról jobbra az első három helyezett:

BioShock LE borító és splicerekBioShock LE borító és splicerekBioShock LE borító és splicerek
            Adam Meyer                        Jason Montgomery                      Alun Bestor


A többi kép a "futottak még" kategóriából erre található.


2KElizabeth a dobozképek mellett felrakott még néhány képet a játékban található splicerek különféle állapotairól, mindenkinek ajánlom a megtekintést, nagyon érdekes rajzok. Mindet megtaláljátok a galériánkban.

A splicerek valaha a a világ legnagyobb elméi voltak, olyan emberek, mint mi vagyunk, csak ők elhagyták a felszínt és leköltöztek egy "utópiába". Ezután elkezdték átformálni, adaptálni a testüket, sokszor borzalmas mértékig. Vannak akik a tökéletesség hajszolásának áldozatai, ezzel szemben másokat a Rapture-ben dúló polgárháborúra terveztek. Egy közös van bennük, mindannyian elvesztették már emberségük utolsó morzsáját is. Most három fajtájukról láthatunk korai terveket. Ezek mind Robb Waters munkáját dícsérik.

Először a "mászókról", akik eleinte sokkal eltérőbben néztek ki, szinte rájuk sem ismerni; ők a zöld ruhában a plafonon szaladgáló splicerek a videókból.


BioShock LE borító és splicerekBioShock LE borító és splicerekBioShock LE borító és splicerek 


A következő fajta a lövész:

BioShock LE borító és splicerek  BioShock LE borító és splicerek


Végül az agresszor vagy más néven "Yam-kéz". Belőle alakult ki később az egyik Big Daddy:

BioShock LE borító és splicerek


Még egy jó hír a legvégére, megkapta a hivatalos ESRB minősítést a játék, méghozzá az M, azaz a 17+ kategóriát. Ilyen például a Quake 4, a Resident Evil vagy a Silent Hill is. Ez azért jó dolog, mert így nem kell majd (talán) cenzúrázni a játékon.