Napokon belül meg fog jelenni a Call of Duty Black Ops II második nagy bővítménye, ami a már megszokott módon új multiplayer arénákat és egy zombis térképet hoz. Az új pályák teljesen szokványosnak nevezhetők, semmit sem lehet velük kapcsolatban kiemelni, ám a zombis aréna a maga nemében különlegesnek mondható, hiszen egy új, érdekes helyszínre visz minket. Ez a hely a legendás Alcatraz börtön és az annak otthont adó sziget, ahol a gengszterfilmekből jól ismert hollywoodi sztárok által alakított rosszfiúkat megtestesítve kell halomra ölnünk minden utunkba kerülő élőhalottat. 

A fejlesztést végző Treyarch most kiadott egy, a kulisszák mögé betekintő videót, melyben csapat arról beszél, hogy milyen volt létrehozni a Mob of the Dead névre keresztelt új módot, és arról, hogy milyen érdekes kis apróságokat építettek be.

Ezen felül van egy új reklámunk is, amiben visszatért a Helyettesítő, vagyis Peter Stormare, aki ott van helyettünk, miközben mi a játékot nyüstöljük. Most ismét szükségünk lehet a szolgálatára, hiszen jön az Uprising DLC.