• Állítólag Diablo 2 remaster bejelentés is lesz a BlizzConline-on
  • A többi várható újdonságról is érkeztek pletykák

Néhány nap van már csak hátra a BlizzConline-ig, mely a tavaly elmaradt BlizzCon virtuális kiadása lesz, online közvetítésekkel. Egy ideje már tudjuk, hogy a nyitóceremónia péntek éjszaka lesz, a legnagyobb bejelentések pedig hagyományosan itt várhatóak. Hogy pontosan mifélék? Könnyen lehet, hogy most erre is fény derült.

kozeleg-a-blizzconline-ahol-ismet-lathatjuk-majd-a-blizzard-keszulo-jatekait.jpg

A közelmúltban többen is szivárogtattak a hétvégi show kapcsán. Kaiser499 például (aki korábban többek között a Diablo 4-ről szállított információkat idő előtt) azt írja, hogy a Diablo 2 remaster kiadása mellett be fogják jelenteni a Diablo: Immortal megjelenési dátumát is, valamint a Diablo 4-ről is láthatunk majd új hős- és pályabemutatókat. Emellett jön a World of Warcraft Classic következő nagy frissítése a The Burning Crusade kiegészítővel, a Hearthstone új expanzióját is leleplezik, valamint az Overwatch 2 is újból előkerül majd.

Ha már Overwatch: a hero-shooter kapcsán igen megbízhatónak számító Metro is megerősítette, hogy számíthatunk Overwatch 2 újdonságokra és Diablo 2 remaster bejelentésre. Az Overwatch első része ugyanakkor szerinte immáron halott játéknak tekinthető, és általánosságban sem érdemes magas elvárásokkal leülni a show elé.