A Guilty Gear- és a BlazBlue-sorozatot jegyző Arc System Works elkezdte promotálni legújabb, titokzatos programját, amelyre egyelőre csak kódnévvel hivatkoznak: BRCS. A reklámgépezet indítását egy frissen megnyílt honlap jelezte. De mi a frászkarika ez a BRCS? A weboldal szerint részleteket csak hét nap múlva, április 23-án tudunk meg, de azért vannak nyomok, méghozzá nem is olyan rejtélyesek, hogy azokra csak Sherlock Holmes lelhessen rá.

A legszembetűnőbb egyértelműen az alanti kép, amely a honlap hátterét dekorálja. A jó öreg Rayne les ránk hatalmas csö… kardjaival, japán rajzstílusban megjelenítve. A BRCS kódnév első két betűjébe sem nehéz belelátni a BloodRayne szót, és persze az oldalon virító idézet is beszédes: „A nő, aki szörnyekkel harcol, maga is szörnyé lehet. S ha sokáig tekintesz a mélységbe, a mélység beléd tekint.”

Szóval mindent összevetve úgy tűnik, az Arc System Works egy BloodRayne-játékon dolgozik. Hogy az milyen lesz, megtudjuk április 23-án. Mint ismeretes, Rayne kalandjaiért eddig a Terminal Reality felelt, de a stúdió tavaly bezárta kapuit, így nem lenne meglepő, ha a kiadó Majesco új fejlesztőcsapatnak adta volna az IP-t.

bloodrayne-brcs.jpg