• A Take-Two a 2019-es üzleti évben folytatást tervez kiadni az egyik legnagyobb sorozatához
  • Sokak szerint ez a Borderlands 3 lesz
  • Randy Pitchford még ELon Musk lángszóróját is belerakná a játékba

A Take-Two a Red Dead Redemption 2 csúszása miatt átgondolta a 2019-es üzleti évre vonatkozó terveit, és ezzel kapcsolatban azt is elárulta, hogy ebben az időszakban tervez megjelentetni egy újabb részt az egyik legnagyobb sorozatához. A találgatások természetesen azonnal elindultak, hogy vajon melyik játékra gondolhatnak a kiadónál, és eddig a legvalószínűbb jelöltnek a Borderlands 3 tűnik, mely kifejezetten adja magát. 

Bár a játékot még nem jelentették be hivatalosan, az azért nem olyan nagy titok, hogy a kulisszák mögött már jó eséllyel készül a sorozat harmadik része. a PAX West keretein belül például Randy Pitchford arról beszélt, hogy a Gearbox 90%-a egy olyan címen dolgozik, aminek a visszatérésére már mindenki vár, míg most januárban Elon Muskot kérdezgette, hogy az általa forgalmazott lángszóró szerepelhet-e a következő Borderlands játékban.

A 2019-es üzleti évnek 2019. március 31-én van vége, szóval ha helyesek a találgatások, a Borderlands 3-nak is eddig a dátumig kellene megjelennie.