A Borderlands 3 játékmenet-bemutatójára holnap kerül sor, ezzel egy időben pedig (a Gearbox állítása szerint legalábbis) a Twitch több száz streamere kezd majd bele a játékba. De nem csak nézheted, hanem részt is vehetsz a játékban  - persze csak passzívan -, de ami talán a legfontosabb, bezsákolhatsz pár extra cuccot saját magadnak.

  • Első lépésben ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Gearbox SHiFT oldalára, létrehozni egy felhasználói fiókot, majd azt a “Gaming Platforms” menüpont alatt összekötni a Twitch-fiókkal.
  • Második lépésben a kiválasztott (és remélhetőleg szerencsés) streamer adására kell hangolódni Twitch-en, ahol egy extra ikon jelenik meg az ECHOcast számára, ezt érdemes lesz azonnal meg is nyitni.
  • Harmadik lépésben pedig reménykedni kell, hogy streamerünk talál egy vörös ládát, ekkor ugyanis kapunk egy 30 másodperces időablakot arra (természetesen értesítést is az eseményről), hogy lecsapjunk a benne található felszerelésekre.

Ja, és amíg a szerencsére várunk, a streamer felszereléseit, képességfáját, karakterosztályát és szintjét a legapróbb részletekig lecsekkolhatjuk az ECHOcast felugró ablakában.

A loot eztán a saját SHiFT fiókunkban fog feltűnni, és a játék megjelenésekor aktiválhatjuk a nyereményünket, egy szépséghibával: az aktuális játékos szintjéhez igazodik majd a felszerelés - magyarán hiába szedsz össze egy 40. szintű atomtengeralattjáró-vetőt, ha az első szinten aktiválod, 1. szintű lesz.

borderlands-3-shiva.jpg

Ti várjátok már a munka ünnepét Borderlands 3-at?