• Május elsején láthatjuk először a Borderlands 3 játékmenetét
  • Az esemény során bemutatkoznak az új karakterek és az új fegyverek is
  • Valamint több száz streamer is leül a játék elé, hogy megosszák velünk az első benyomásaikat

Március 28-án a Gearbox végre hivatalosan is bejelentette a várva várt Borderlands 3-t, azonban akkor csak egy trailert kaptunk, magába a játékmenetbe még nem nyertünk bepillantást. Azonban nagyon úgy néz ki, hogy ami késik, nem múlik, hiszen az illetékesek bejelentették, hogy május elsején már mozgás közben is megnézhetjük az elborult humoráról híres looter shooter harmadik számozott felvonását. Az eseményt a Gearbox oldalán vagy Twitch csatornáján követhetjük majd, május 1. este héttől.

borderlands-3-trailer-megjelenes-es-epic-store-exkluzivitas.jpg

A hivatalos program szerint azonban nem csak egy sima gameplay bemutatót kapunk majd. A játékmenet mellett ugyanis fontos szerep jut a fejlesztőknek is, akik a program érdekesebb aspektusairól beszélnek majd, valamint várható a négy új Vault hunter bemutatása is. És ha mindez nem lenne elég, röviddel a hivatalos esemény után több száz streamer kezdi majd élőben is próbálgatni a játékot, hogy első kézből számolhassanak be nekünk az élményeikről.

További érdekesség, hogy bár a rajongók a bejelentés óta próbálják dekódolni, hogy pontosan mi lesz majd a Borderlands 3-ban, a Gearbox szerint még mindig nem sikerült az összes elrejtett utalást megtalálni a trailerben. Az alkotók a játék hivatalos borítóját ajánlják a figyelmünkbe, állítólag még azon is akad olyan nyom, amit senki sem vett észre.

Ti kíváncsiak vagytok már a Borderlands 3 játékmenetére?

borderlands-3-paros.jpg