Azt hiszem túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Borderlands a tavalyi év egyik legérdekesebb programja volt, egy olyan játék, amely nagyszerűen ötvözte az FPS nézetet a Diablóból ismert küldetésmegoldós, tápolós játékmenettel. A programot szerette mind a szaksajtó, mind a játékos közösség, s ez meglátszott az eladásokban is, hiszen a megjelenés óta több mint kétmillió példány talált gazdára. Persze a Take 2 igyekezett is kihasználni a Borderlandsban lévő potenciált, és a megjelenés óta már három DLC-t (The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Uderdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx) dobtak ki hozzá -- a rajongók legnagyobb örömére.

BorderlandsBorderlandsBorderlands

A hét elején még arról számoltunk be, hogy ezek a kiegészítők külön DVD-n is elérhetőek lesznek, tegnap este pedig, a Take 2 első negyedéves konferenciáját követően a cég ügyvezetője, Ben Feder azt nyilatkozta, hogy folytatják a játék támogatását és újabb kiegészítők várhatóak a programhoz. A General Knoxx tehát nem az utolsó volt a kiegészítők sorában, így akárcsak a Fallout 3-nál, több DLC-s DVD is várható a közeljövőben. Xbox 360-as vonatkozásban lehet még érdekes az a hír, hogy az extra tartalmaknak hála a Borderlands lehet az első játék, amely 1750 achievementnél is többet fog nyújtani a játékosoknak.

A konferencia szomorú híre egyébként, hogy mind a Max Payne 3, mind az LA Noir, mind a Mafia 2 el lett csúsztatva, azaz egyik program sem fog megjelenni augusztus előtt.