• Elvették a Hardsuit Labs csapatától a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 fejlesztését
  • 2021-ben egészen biztosan nem fog megjelenni a játék

Az elmúlt időszakban túl sok pozitív hír nem érkezett a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 kapcsán: volt itt többek között kirúgás és komoly távozó is, de a megjelenésről sem éppen bizakodóan nyilatkozott decemberben a kiadó. Most pedig kiderült, hogy tényleg nagy a baj, a Paradox Interactive ugyanis a játék hivatalos Discord-csatornáján bejelentette, hogy elvették a fejlesztést a Hardsuit Labs csapatától.

"Megragadnánk az alkalmat, hogy elismerjük a Hardsuit Labs által tett erőfeszítéseket és megköszönjük a csapat által végzett kemény munkát. A stúdió kiváló munkát végzett a játék alapjainak lefektetésével, és reméljük, hogy ti, a közösség is értékelni fogjátok hozzájárulásukat a Bloodlines 2-höz" – írta a Paradox közösségi vezetője, Dale Emasiri.

Hogy ki veszi át projektet, azt egyelőre nem árulták el, az azonban biztos, hogy 2021-ben nem fog megjelenni a Bloodlines 2, illetve az előrendelési lehetőséget is leállították ideiglenesen. A kiadó azt ígéri, hogy a lehető leghamarabb friss hírekkel fog szolgálni a projekt jövőjét illetően.