• Megérkezett a Mission: Impossible Leszámolás 1. rész első előzetese
  • Premier 2023. július 13-án

A nagyközönség lélegzetvisszafojtva várja az 1986-os Top Gun folytatását, amit Tom Cruise űrben forgatott filmje, illetve mindenekelőtt a Mission: Impossible hetedik része követ majd. Az áprilisi CinemaCon közönsége kitörő lelkesedéssel fogadta a Maverick zártkörű vetítését, a Leszámolás 1. rész (Dead Reckoning Part One) előzetese viszont alaposan megosztotta a közönséget. Túlzó, irreálisan hajmeresztő mutatványokat láttak a kritikusok. Külön kiemeltek egy jelenetet, amikor Ethan Hunt motorral belehajt egy mély szakadékba.

mv5bnmm3ztvmogytzddlms00ndlilwfmn2qtodjjnthhzjc4ognlxkeyxkfqcgdeqxvymtg2ota4oqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az első előzetes

Immár a széles közönség is véleményt mondhat az első kedvcsinálóról, ugyanis megérkeztek a szinkronizált előzetesek. A film történetéről nem sokat árul el az alábbi montázs, hősünk feltehetően egyedül marad igazságával a sok szálon és több helyszínen futó cselekmény során. Írjátok meg kommentben, nektek hogy tetszik 2023. július 13-án debütáló opusz előzetese.

A stáb

Christopher McQuarrie (rendező: Jack Reacher, forgatókönyv: Közönséges bűnözők) rendezésében számos neves hollywoodi színészt találunk: Tom Cruise mellett Pom Klementieff (Bosszúállók: Végtelen háború), Vanessa Kirby (Pieces of a Woman), Hayley Atwell (A hangya), Rebecca Ferguson (Álom doktor), Angela Bassett (Fekete párduc) és Simon Pegg (Haláli hullák hajnala) alakítják a főbb szereplőket. A tervek szerint 2024-ben érkezik a második felvonás.