Nemrég adtunk hírt róla, hogy a GTA 5 PC-re is megjelenik az Nvidia szerint, méghozzá idén ősszel. Bár már kezdtük elhinni a dolgot, tény, hogy mindez túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz legyen: a videochipeket gyártó óriáscég ma hivatalosan is visszavont minden tegnapi GTA 5-tel kapcsolatos állítást.

"Tegnapi jelentésünkben a befektetőink egy olyan listára hivatkoztak, melyen felsorolásra kerültek az idei ősz legfontosabb játékai, köztük a GTA 5 is. Ez a jelentés azonban általánosságban értendő az egész videojáték-iparra, és semmilyen biztos információt nem kívánt közölni az Nvidia részéről. Az Nvidia nincs birtokában a GTA 5 lehetséges PC-s megjelenését érintő adatoknak. Sajnáljuk a hibát."

Persze, ez szó szerint nem jelenti azt, hogy a GTA 5 PC-s megjelenésére keresztet vethetünk, de idén ősszel már biztos nem kapjuk meg a programot, már ha egyáltalán készít átiratot a Rockstar Games csapata. A brigád egyébként nem zárkózott el a porttól eddig sem, a remény tehát él, de valószínű, hogy ha lesz PC-s GTA 5, akkor annak munkálatai legfeljebb a konzolos változatok kiadása után kezdődnek meg. Szomorkodni azonban kár lenne, alant találtok pár új képet vigasztalásul.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Grand Theft Auto 5 -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: nincs