• Társasjáték készül a Witcher alapján The Witcher: Old Blood címmel
  • Az adaptációt a CD Projekt RED és a GO ON BOARD jegyzi
  • A játékban fiatal vajákként teljesíthetünk küldetéseket és hozhatunk nehéz döntéseket

A Witcher univerzuma az elmúlt években a szórakoztatóipar minden szegmensét meghódította már: készült belőle három remek játék a CD Projekt RED-nek hála, valamint egy nagyszerű sorozat a Netflix gondozásában, hamarosan pedig a társasjátékok piacára is betörnek a szörnyvadászok. A CD Projekt RED most ugyanis bejelentette a The Witcher: Old World érkezését, amit a GO ON BOARD csapatával közösen készítenek.

vajak-netflix-lesi-01.jpg

A The Witcher: Old World lényegében egy 2-5 fő számára szánt társasjáték lesz, ami a régi, szép időkbe kalauzol el minket, amikor még valósággal hemzsegtek a levadászásra váró szörnyek a világban. A játékosok egy frissen kiképzett vaják szerepét ölthetik majd magukra, hogy aztán a Farkas, a Vipera, a Medve vagy a Griff iskola harcosaiként járják a vidéket, küldetéseket teljesítve és nehéz döntéseket meghozva. Azonban nehogy azt higgye valaki, hogy ez egy kooperatív játék: a készítők szerint ugyanis egymással is összeakaszkodhatunk majd, hogy így védjük meg iskolánk hírnevét.

A The Witcher: Old World 2021 májusában bukkan majd fel Kickstarteren, a végleges megjelenés pedig 2022 áprilisában esedékes.