A Double Fine az utolsó pillanatban lőtte le azt a tervét, hogy a Broken Age első felvonása a Steam Early Access keretében legyen megvásárolható azok számára, akik nem támogatták a projektet a Kickstarter szakaszban. Az érvelés e mögött az, hogy a játék készen van, s nem illik a korai hozzáférésű programok sorába, így teljes értékű kiadásként fogják árulni a Steam áruházában. A Broken Age január 28-tól lesz megvásárolható 23 euróért (most 10% kedvezménnyel 20,7 euróért vihető), a későbbiekben pedig Ouya, iOS és Android platformra is megjelenik.

A csapat jelezte: aki valamilyen úton megvette a játékot, legyen az Steam, vagy a kickstarteres adományáért cserébe járó letöltőkód (a támogatók tegnap óta játszhatnak), az ingyen és bérmentve megkapja a valamikor a jövőben érkező második felvonást, vagyis a Broken Age Act 1 egy Season Pass is egyben.

Friss hír még a Broken Age-dzsel kapcsolatban, hogy megjelent két új trailer, egy-egy a játék két főszereplőjének, Vellának és Shay-nek. Jó szórakozást ezekhez!