A Deep Silver az észak-amerikai játékosokat egy exkluzív Dead Island: Riptide gyűjtői kiadással lepte meg, amit csak az Egyesült Államokban lehet megvenni, nagyon limitált példányszámban. A csapat azonban nem feledkezett meg rólunk, európai rajongókról sem, sőt az öreg kontinensre egy még durvább csomagot állítottak össze, ami csak nekünk szól.

A Dead Island Riptide Zombie Bait Edition egy kizárólag Xbox 360-ra megjelenő szett, melynek az a különlegessége, hogy egy 2,5 kg súlyú, 31 cm magas, 18,5 cm széles női törzset kapunk, melyről a fejet és a végtagokat (valószínűleg egy machetével) a precizitásra ügyet sem vetve eltávolították. A fejlesztőknek az volt a célja, hogy egy olyan emlékdarabot adjanak a rajongóknak, amiről süt a Dead Island-stílus, s nem utolsósorban jó beszédtéma is legyen egy baráti látogatás során. Kijelenthető, hogy mindkét célt sikeresen teljesítették.

A sajátos, kézzel festett szobron kívül kapunk még egy fémdobozt, amin a játék egyik művészi munkája díszeleg, egy DLC-csomagot, amiben extra fegyvereket és ruhákat találunk, illetve a magunkénak tudhatunk majd egy képeskönyvet is, tele jobbnál jobb koncepciórajzokkal.

A Deep Silver még nem árulta el, hogy ezért mennyit kívánnak elkérni, de azt megígérték, hogy nagyon korlátozva fogják forgalomba küldeni, hogy igazi gyűjtői darab legyen, ne olyasmi, ami mindenkinél ott lehet.

Dead Island Riptide Zombie Bait Edition