• BRZRKR néven akció-fantasy képregénnyel jelentkezik hamarosan Keanu Reeves
  • Az igencsak véres sztori egy erőszakos félistenről szól majd, aki az USA kormányának dolgozik
  • A széria pedig nemrég Kickstarteren is felbukkant, ahol hatalmas sikert aratott

Keanu Reevest valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen a pörgős akciófilmjeiről és rengeteg jótékonykodásáról híres színész az internet egyik kedvenc alakja, abszolút megérdemelten. Most pedig úgy döntött, hogy a filmek (és videojátékok) világa után képregényíróként is kipróbálná magát, méghozzá egy igencsak testhezálló történettel: a nemrég bemutatott BRZRKR egy pörgős, véres sztori lesz egy erőszakos félistenről, aki az USA kormányának végez egyszerű halandók számára túl kemény melókat.

keanu-reeves-brzrkr-comic-book-cover.jpg
A képet készítette: Mark Brooks

A BRZRKR-en ráadásul nagyon erős stáb dolgozik: a történetért Keanu Reeves mellett a New York Times bestseller listáján is feltűnő Matt Kindt felel, míg a rajzokat Ron Garney készíti. A képregény összesen 12 számon keresztül fut majd, melyek 3 gyűjteményes kötetbe rendezve érkeznek, és melyeket most lehetőségünk van előrendelni is egy Kickstarter kampány keretein belül: amennyiben 99 vagy több dollárt adakozunk, úgy keményborítású, amennyiben pedig 50 vagy több dollárt, úgy puhafedeles kivitelben kapjuk meg a három kötetet, mihelyst azok megjelennek. Ez azonban még nem minden, ugyanis amennyiben 2500 dollárt szánunk a projektre, úgy mi magunk is belekerülhetünk a képregénybe egy rövid „cameo” erejéig.

A Kickstarter természetesen máris óriási siker, hiszen kevesebb, mint egy nap alatt 260 ezer dollárt kalapozott össze vele a projekt mögött álló BOOM! Studios, azonban nem árt megjegyezni, hogy a BRZRKR megjelenése sajnos még odébb van: a három kötet közül az első 2021. szeptemberében, a második 2022. áprilisában, a harmadik pedig 2022. szeptemberében érkezik majd a jelenlegi tervek szerint.

keanu-reeves-cyberpunk.jpg