A Call of Duty: Black Ops 2-t jegyző Treyarch Studios új teaser trailerrel állt elő, amelynek a hangzatos Origins (Eredet) címet adta. A videó mottója is valami epikusat sejtet: „mindennek van kezdete… és vége.” Tisztára, mint a Mátrixban. A videóban négy különböző embert láthatunk, de a legérdekesebb a végén feltűnő óriási, mecha-szerű mikrobi.

De hogy mihez is köthető ez a kilencven másodperces beharangozó, azt a Treyarch nem árulta el, bár feltételezhető, hogy a negyedik, utolsó DLC-t hivatott leleplezni. Aktuális lenne, hiszen a Revolution és az Uprising nyomában járó Vengeance e hónap első napján jelent meg, és az Activisionnak már rá kell feküdnie a Ghostsra, hiszen az november 05-én érkezik mindenre, amire ki lehet jönni: PC-re, Xbox One-ra, PS4-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra. Úgyhogy épp ideje lesz lezárni a Black Ops 2-t.

Call of Duty: Black Ops 2 -- Megjelenés: 2012. november 13. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2660 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 16 GB