Július 2-án, a megszokott módon elsőként Xbox 360-ra jelenik meg a Call of Duty: Black Ops 2 harmadik letölthető tartalma, a Vengeance DLC, mely 15 dollárért cserébe négy új multiplayer pályát tartalmaz, de természetesen egy új zombis arénát is kapunk.

A Cove egy gyönyörű szigeten ereszti egymásnak a játékosokat, a Detour csatatere egy híd alsó és felső szintje, a Rush egy paintball-arénába repít minket, az Uplink pedig az eredeti Black Opsban látott, lassan klasszikusnak számító Summit felfrissített változata. A csomag igazi érdekességét azonban nem az új kompetitív pályák jelentik, hanem a zombikra koncentráló térkép. Ez a Buried nevet kapta, s egy föld alá helyezett vadnyugati városka lesz a küzdelmünk helyszíne; itt új információkat tudhatunk meg a játékokon átívelő történetről, egy új karaktert ismerhetünk meg, illetve a kezünkbe vehetjük a közönségkedvenc sugárfegyver új kiadását.

A Vengeance DLC minden valószínűség szerint nagyjából egy hónap múlva, tehát augusztus elején PC-re és PlayStation 3-ra is megjelenik, hasonló vagy pontosan ugyanilyen áron.

Call of Duty: Black Ops 2 -- Megjelenés: 2012. november 13. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2660 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 16 GB