• Elsőként PS4-en mutatkozik be az Eclipse DLC április 19-én a zombis játékmód folytatásával
  • Az Xbox One tulajdonosok és PC-s felhasználók 30 nappal később kapják meg
  • A Zetsubou no Shima című zombiepizódban egy csendes-óceáni szigeten irthatjuk az élőhalottakat a II. világháború idején
  • Call of Duty: Black Ops 3 teszt

Április 19-én elsőként a PS4 tulajdonosok tölthetik le a Call of Duty: Black Ops 3 szezonbérletének második kiegészítőjét, az Eclipse névre keresztelt csomagot. Ebben négy új multiplayer térkép kap helyet, a Verge, a Knockout, a Rift, és a Spire formájában, utóbbi kettőt pont a tegnapi napon mutattuk meg nektek egy-egy videón.

Most azonban a roppant népszerű zombi játékmód új epizódját, a Zetsubou no Shimát felvezető előzetest is közzétett a Treyarch, mely igencsak izgalmasnak ígérkezik. A Der Eisendrache eseményeit követően az Origins történetszál hősei egy elhagyatottnak tűnő csendes-óceáni szigetre vetődnek, ahol a szó szoros értelmében tényleg nem "él" senki, ám annál több zombi lézeneg a az Element 115 nevű anyaggal végzett balul sikerült kísérleteknek hála. Ám a szer nem csak az emberekre, hanem a helyi növény- és álltavilágra is kellemetlen mellékhatásokat gyakorolt, így hatalmas húsevő virágokkal és mutáns pókokkal is meg kell majd küzdenünk a túlélésért.

Sajnos az Eclipse DLC előző generációs konzolokra, vagyis PS3-ra és Xbox 360-ra nem jelenik meg, a PC-s és Xbox One-os játékosoknak pedig április 19-ét követően 30 napot kell várniuk, hogy hozzájuthassanak, ugyanis akkor jár le a csomag időleges exkluzivitása a Sony konzolján.