• A Call of Duty: Black Ops 4 nem kap hagyományos kampányt
  • A multi és a zombi mód marad, kiegészítve a battle royale móddal
  • A készítők szerint a történetet ezekbe a módokba szövik majd bele
  • A játék október 12-én érkezik

Az Activision és a Treyarch megtartották a Call of Duty: Black Ops 4 leleplezését, mely során bemutatták a multit, a zombi módot és a Blackout névre keresztelt battle royale módot egyaránt. A kampány viszont nem szerepelt a felhozatalba, és a stream végén az illetékesek hivatalosan is megerősítették, amit eddig csak pletykáltak, hogy ilyesmire a hagyományos értelemben nem is kell számítanunk. Helyette a fent említett három móddal próbálják majd átadni a sztorit, de hogy ezt pontosan hogyan csinálják majd, arról egyelőre nem árultak el semmit.

call-of-duty-black-ops-4-trailer.jpg

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én érkezik, és exkluzívan a Battle.netet használja majd. A hangvétele is realisztikusabb lesz, így például elmarad az automatikus gyógyulás, ezt nekünk magunknak kell aktiválnunk egy gombbal, valamint megjelenik a háború köde is, mely behatárolja, hogy mit is láthatunk a minitérképen. A jetpackek és a falon futás is eltűnik, így most újra a földön kell boldogulnunk.

A battle royale mód a Blackout nevet kapta a keresztségben, és a készítők állítása szerint a Black Ops sorozat valamennyi tagjából kölcsönöz majd karaktereket és mechanizmusokat egyaránt. A térképe 1500-szor akkora lesz mint Nuketown, ezt a hatalmas területet pedig légi, vízi és szárazföldi járművekkel is bejárhatjuk majd.

A zombi mód új sztorit fog kapni új karakterekkel, ráadásul a Treyarch tervei szerint az újrajátszhatósága is jobb lesz, mint eddig bármelyik epizódnak. Kapunk majd limitált ideig elérhető kihívásokat és több mint 100 lehetséges mutációt, melyekkel a játékosok és a zombik képességeit egyaránt drasztikusan befolyásolhatjuk. A zombi mód összesen három pályával indul, köztük a népszerű Mob of the Dead felújított változatával.

Ti mit szóltok az új Call of Dutyhoz?