Ha eddig távol maradtál a Call of Duty: Ghoststól, akkor itt a tökéletes alkalom arra, hogy első kézből is kipróbálhasd a sorozat legújabb, tavaly novemberben megjelent részét, ezen a hétvégén ugyanis a program multiplayer módja ingyenesen játszható, csupán le kell tölteni azt a Steamről. A lehetőséggel vasárnap délelőtt 10-ig lehet élni.

Ehhez kapcsolódóan tudni kell, hogy ezen a hétvégén dupla mennyiségű tapasztalati pontot szerezhetünk, így gyorsan megmászhatjuk a ranglétrát, illetve a Call of Duty Ghosts február 24-ig féláron vihető, vagyis csak 30 eurót kell a pénztárnál hagynunk.

További friss hír a játékkal kapcsolatban, hogy Xbox One és Xbox 360 konzolra megjelent pár új csomag. Két dollárért új fegyverfestéseket vehetünk, szintén két dollárért a single-player kampány négy szereplője teszi tiszteletét a multiplayer módban, valamint további 4 dollárért a legendás Price parancsnok is játszhatóvá válik.  Megjelent továbbá a kétdolláros Extra Slots Pack is, amivel négy extra loadout áll a rendelkezésünkre.