A CoD sorozat multiplayer meccseiből mindig is hiányzott a dinamikus jelleg, az, hogy a pálya a küzdelem előrehaladtával új alakot vesz fel, más irányba terelve a játékosokat. Voltak ugyan próbálkozások ezen a téren néhány letölthető tartalom formájában, ám egyik sem volt olyan ambiciózus (a sorozathoz mérten, persze), mint a Free Fall, mely az idén megjelenő CoD: Ghostshoz lesz kapható.

A résztvevő (ezek listája egyelőre nem ismert) boltokban beszerezhető letölthető tartalom a Battlefield szériában látott változó terepet hoz a statikusságáról ismert sorozat multiplayer küzdelmeibe. A helyszín egy, a közelharcra berendezett felhőkarcoló, mely szépen lassan teljesen összeomlik a mérkőzés során; minden egyes szint összeomlása változtat a pálya kialakításán, új utakat megnyitva, vagy korábban biztonságos fedezékeket nullává amortizálva.

A bővítményhez a CoD: Ghosts előrendelésével lehet hozzájutni, ám várhatóan később bárki megvásárolhatja majd. Természetesen az alapjáték is tartalmazni fog dinamikus térképeket, most, hogy a felfrissített motor erre is képes, de a Free Fall tűnik a felhozatal legkomolyabb tagjának.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Call of Duty: Ghosts -- Megjelenés: 2013. november 5. -- Gépigény: nem ismert