• Kiderült, honnan kapta a karakter a becenevét
  • Erre már többen is kíváncsiak voltak

John "Soap" MacTavish visszatér a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, és ezúttal egy kicsit több háttértörténetet kapunk a skót különleges erők tagjáról. Soap eredetileg a Call of Duty 4: Modern Warfare-ben mutatkozott be, és Capt. Price már akkor megkérdezte tőle, hogy egyrészt hogyan sikerült az alapkiképzésen átjutnia, másrészt pedig hogyan szerezte meg a "Soap" becenevet. Nos, a karakter onnan kapta a nevét, hogy a legnagyobb hatékonysággal tud kitakarítani egy szobát.

hd-wallpaper-call-of-duty-4-modern-warfare-ii-soap-war-modern-warfare-ii-video-game-game-artwork-cod-mw-2-cod-mw2-ghost-call-of-duty-m4a1-modern-war-fare.jpg

A 2022-es Modern Warfare 2-ben az áll, hogy a Soap (Szappan) becenevet azért érdemelte ki, mert figyelemre méltó gyorsasággal és pontossággal takarított ki helységeket, kiiktatva odabenn mindenkit. Versengő, vakmerő és mindig a győzelemre törekszik, legalábbis ez olvasható a biojában. Skóciában született, egész életében focista akart lenni, és az unokatestvérének köszönhetően kezdett el érdeklődni a katonaság iránt, aki szintén az SAS tagja volt.