Kérjük jelentkezz be!
Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare – A fejlesztők elnézést kértek a kolosszális méretű frissítésért

Nemrég kezdődött a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja, mely egy majdnem 100 gigás frissítéssel indította a mókát.
  • Élesedett a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja
  • Ami sok újdonság mellett egy közel 100 gigás frissítést is hozott
  • Ezért pedig a fejlesztők is elnézést kértek nemrég

Napjainkban egyáltalán nem számítanak ritka látványnak a hatalmas patchek vagy frissítések: gondoljunk csak például a Fallout 76 esetére, ahol az első napos javítás nagyobb volt, mint maga az alapjáték! Azonban nem csak a Bethesda szeret ilyen hatalmas frissítésekkel dobálózni, és ezt nemrég a Call of Duty: Modern Warfare játékosai is megtapasztalhatták a saját bőrükön.

call-of-duty-modern-warfare-ghost-leak-01.jpg

A héten ugyanis elindult a játék második szezonja, mely új fegyverekkel, új pályákkal, egy új karakterrel és egy majdnem száz gigás frissítéssel érkezett meg. Ez utóbbi természetesen kiverte nem egy játékosnál a biztosítékot, és bár olyan nagy balhé nem kerekedett végül a dologból, azért az Infinity Ward egyik fejese, Paul Haile, így is billentyűzetet ragadott, hogy bocsánatot kérjen mindenkitől Twitteren.

Haile szerint folyamatosan küzdenek azért, hogy a javítások a lehető legkisebb méretűek legyenek. A gondot jelen helyzetben az okozta szerinte, hogy a frissítés mellett több elemet is lecseréltek helytakarékosság miatt, így jött össze a hatalmas adatmennyiség. 

Támogass minket!

Kapcsolódó információk

Call of Duty: Modern Warfare gépigény: CPU: 3600 MHz, RAM: 8192 MB, VGA: 2048 MB, HDD: 175 GB