• Kiszivárgott egy kép a netre, ami elvileg a Call of Duty: Modern Warfare battle royale módját mutatja
  • A képen egy lezuhant helikopter és a Call of Duty: Warzone felirat olvasható
  • Sokak szerint egy különálló, ingyenesen játszható címet kapunk majd

2018-ban mindenki felhördült, mikor kiderült, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 kampány helyett battle royale móddal érkezik, 2019-re azonban már minden visszaállt a normális kerékvágásba. A Modern Warfare megkapta a maga sztoriját, battle royale módról pedig még csak véletlenül sem hallottunk. Egészen eddig.

call-of-duty-modern-warfare-warzone-01.jpg

Pár órája ugyanis kiszivárgott a netre egy igen érdekes kép, ami egy nagyvárosban lezuhant helikoptert és körülötte több fegyveres alakot (köztük a helikopter tetején álló Ghostot) ábrázol, valamint a Call of Duty: Warzone felirat is olvasható rajta. Az Activision és az Infinity Ward egyelőre hallgatnak az ügyben, azonban sokak szerint a kép a közelgő battle royale mód promóanyaga lehet, ami véletlenül idő előtt kikerült a netre.

Mások még egy lépéssel tovább mennek, szerintük a Call of Duty: Warzone nem is egy mód lesz, hanem egy ingyenesen játszható, önálló cím. Hogy ebből mi az igazság, az egy jó kérdés, hiszen hivatalos bejelentés az ügyben egyelőre nincs, viszont azért elég árulkodó lehet, hogy a Modern Warfare menüjében a nemrég elindult második szezonnal feltűnt egy TITKOSÍTOTT feliratú opció is. Sokak szerint ez takarja a hamarosan induló battle royale módot.

call-of-duty-modern-warfare-ghost-leak-01.jpg