• Kiszivárgott a Call of Duty: Modern Warfare második szezonjának trailere
  • Melyben többek közt feltűnik Ghost és a legendás Rust pálya egyaránt
  • A második szezon holnap rajtol el

Nagyon úgy néz ki, hogy idő előtt kikerült a netre a Call of Duty: Modern Warfare második szezonjának a trailere. Noha a szezon hivatalosan csak február 11-én indul, a szűk egyperces videó már ma felbukkant néhány Call of Duty szivárogtatásokra specializált oldal Twitterén, leleplezve, nagyjából milyen újdonságokra érdemes számítanunk.

call-of-duty-modern-warfare-ghost-leak-01.jpg

A trailer elején feltűnik például a Call of Duty: Modern Warfare 2 közönségkedvenc karaktere, Ghost, akivel a fejlesztők pár napja már húzták a játékosok agyát, de a videó szövege szerint további legendás pályákra és új játékmódokra is érdemes számítanunk. Ráadásul a legendás pályák közül egy egyből be is mutatkozik: ha csak rövid ideig is, de látható a Rust című térkép ikonikus tornya a trailerben.

Ez azonban természetesen még nem minden, kapunk ugyanis egy másik pályát is az Atlas Superstore képében, míg a Gunfight a Bazaar, a Ground War pedig a Zhokov Boneyard című térképekkel bővül. A trailer tanulsága szerint ezen túl még két új fegyvert és egy új battle passt is kapunk.