• Hamarosan leleplezik a Call of Duty: Modern Warfare játékmenetét
  • Az E3 2019-en zárt ajtók mögött már láthatták néhányan

Idén sem maradunk Call of Duty nélkül, ám ahelyett, hogy egy újabb számozott részt vagy egy gyökerekhez visszatérő, második világháborús felvonást kapnánk, az Infinity Ward inkább elővette azt az epizódot, ami sokak szerint az utolsó tényleg jó Call of Duty volt: a Modern Warfare-t.

A „könnyű reboot”-ként emlegetett játékról már sokat megtudtunk a készítők elmondásaiból. Példának okáért kegyetlen történetre számíthatunk, amit a kooperatív mód folytat majd. Nem lesz zombis játékmód, és még a motort is lecserélték. Ám egy traileren kívül magából a Call of Duty: Modern Warfare-ból mi, halandó emberek még semmit sem láttunk – ellenben néhány szerencséssel, akik az E3-on zárt ajtók mögött megtekinthették.

Az Infinity Ward művészeti vezetője, Joel Emslie szerint mindez hamarosan megváltozik és mi is betekintést nyerünk az új Modern Warfare játékmenetébe. Hogy pontosan mikor, azt sajnos nem közölte, mint ahogy részletekbe sem bocsátkozott, így nem tudni, hogy az egy- vagy többjátékos módot mutatják be, esetleg mindkettőt.