• Egyre több jel mutat a Modern Warfare Remastered önálló megjelenésére
  • Most éppen Twitteren tűnt fel egy árcédula
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered teszt

Akkor is tudnánk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare Remastered megjelenik önállóan, ha nem pletykálnának róla folyton-folyvást. Egyszerűen azért, mert üzletileg ez a nyerő. Az eredendően az Infinite Warfare különleges kiadásai mellé bónuszként adott programra még sok potenciális vevő van, olyanok, akik nem akarták az űrhajós Call of Duty-t is a gyűjteményükben tudni. Szóval adja magát, hogy az Activision önállóan is kiadja.

A kérdés csak, hogy mikor? Nos, erre most sem kaptunk választ, viszont talán már azt tudjuk, hogy mikor jön. Merthogy egy szemfüles ember az egyik Target üzletben kiszúrt egy beszédes árcédulát, lefényképezte és Twitterre is kitette hamarjában:

Jól láthatóan a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredről van szó, bár kérdéses, hogy mennyire hiteles a kép. Egyrészt, az árcetli lehet tévedés, hiszen ha kipakolták volna az árut, akkor már a dobozról is lenne képünk, mi több, akkor most a megjelenésről írnék. Ugyanakkor a Targetnél már létezik ilyen címke (ha csak nem Photoshop, bár rossz vicc lenne), ami azért beszédes. A 39.99 dollár (kb. 11 000 forint) ráadásul egész reálisnak tűnik egy Call of Duty játék esetében. Ti mit gondoltok?