• Önállóan is megjelenhet a Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Már a harmadik bolt hozta le ugyanazokat a dátumokat
  • Ezek alapján PS4-re június 20-án, Xbox One-ra július 20-án jön
  • Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered teszt

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered anno egy gyönyörű reklámfogás volt az Activision részéről, hiszen a programot a népszerűségéből rohamosan vesztő sorozat legújabb epizódjához, az Infinite Warfare-hoz adták mintegy bónuszként, sokszorosan megnövelve annak az esélyét, hogy az egykori negyedik rész rajongói – ha akarják, ha nem – megvegyék az új játékot is.

És talán hamarosan újabb vásárlókat szerez magának, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy önállóan is megjelenik, ráadásul nemsokára. Korábban a GameFly áruházból szivárgott ki, hogy a program június 20-án jelenik meg PS4-re, majd július 20-án Xbox One-ra. Most pontosan ugyanez a két dátum jelent meg a japán Amazon oldalon, sőt pár napja a német GameNatiX nevű online bolt is ezzel a két dátummal hozakodott elő a PS4-es és az Xbox One változat esetén.

Érdekes, hogy a három bolt közül egyik sem jelezte a PC-s verzió megjelenését, bár meglepő lenne, ha erre a platformra legkésőbb július 20-án nem jönne ki önállóan a Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!