• A Gamefly áruházában tűnt fel a Call of Duty: Modern Warfare felújított kiadása
  • Hamar eltávolították, de a dátum így is kiszivárgott

Már az elejétől fogva több volt, mint valószínű, hogy a Call of Duty: Modern Warfare felújított kiadása nem csak az Infinite Warfare egyes kiadásaival együtt lesz megvásárolható, a kérdés csak az volt hogy mikor. Most úgy tűnik, hogy ezt is tudjuk, már ha hiszünk a szivárgásnak, mely a GameFly áruházában esett meg – eszerint a játék először Playstation 4 konzolokon jelenhet meg június 20-án, majd egy hónappal később, július 20-án Xbox (és feltehetően PC) platformokon is.

cod-mw-ps4-leak.png

Persze a dátum lehet csak egy helyettesítő adat is, hiszen mielőtt leszedték volna a listázást, se dobozkép, korhatár besorolást nem kapott. Ha kizárjuk az eshetőséget, hogy a megjelenés GameFly-exkluzív lenne, akkor már tudjuk, miről fog mesélni az Activision az ide E3 alatt – a Call of Duty: WW2 többjátékos módjáról és a Modern Warfare Remastered önálló kiadásáról, valamint persze a Destiny 2-ről.

És ha még egy saját tippet is megengedtek, akkor azt is hozzátenném, hogy nem önálló tájékoztató keretében, hanem a Sony showja alatt, lévén időzített exkluzív lesz mindkét CoD – de ez természetesen csak spekuláció, mindenesetre félretettem magamnak a kekszet, ha bejönne a jóslat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!