Elindult a Call of Duty: Warzone hatodik szezonja, amivel együtt megérkezett az SP-R 208-as mesterlövészpuska. Ez a fegyver a Call of Duty 4: Modern Warfare R700-as fegyverén alapul, és azokat az időket idézi meg, amikor egy hozzáértő sniper a megfelelő fegyverrel a többi játékos rémálmává vált az online meccsek alatt.

Az SP-R 208 a Warzone talán legjobb fegyvere. Gyorsan lehet vele mozogni, nagy a tűzgyorsaság és rendkívül erős. Egy mellkasi találat lezúzza az ellenfél egész páncélját, a .337 Lapua lőszerrel és egy 26 colos csővel felszerelve pedig nagy távolságból is halálos headshotokat lehet eregetni. Szóval egy valódi pusztító sorscsapás az online meccsek alatt, már ha hozzáértő kezében van.

A fegyver amúgy valószínűleg azért is lett ilyen erős, mert az Activision ezzel szeretné ösztönözni a játékosokat arra, hogy megvásárolják a 20 dolláros battle pass-t, amivel az SP-R 208 azonnal feloldható. És persze megidézi azokat az időket is, amikor egy mesterlövész uralhatta a játékteret a Call of Duty-ban.

call-of-duty-warzone-sp-r-208.jpg