• Visszakapta a háromfős squadokat a Call of Duty: Warzone
  • A játékmód akkor tűnt el, mikor megérkeztek a négyfős osztagok pár napja
  • Nem kell megijedni, a visszatérés nem jelenti az utóbbi mód eltűnését

Pár nappal ezelőtt újabb komoly változás érte a Call of Duty: Warzone-t, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonjával szinkronban kapott egy igen méretes frissítést, mely többek között a sokak által hiányolt négyfős squadokat is hozzáadta a játékhoz. Volt azonban némi üröm is az örömben, hiszen az új játékmód bekerülésével búcsúztak a háromfős osztagok, így vagy egyedül, vagy négyen vághattunk bele a küzdelembe, más alternatívánk nem volt.

Sok rajongónak nem tetszett azonban ez a változtatás. Többen azzal érveltek, hogy ha a barátukkal játszanának ketten, akkor háromfős csoportok ellen azért csak nagyobb esélyük van, mint négyfős ellen (ne feledjük, dedikált duo mód még nincs a játékhoz, így ketten csak az autofill funkció kikapcsolásával lehetünk), míg mások arra panaszkodtak, hogy nem mindig tudnak összeszedni három ismerőst, véletlenszerű csapattársakkal pedig inkább nem játszanának.

A fejlesztők pedig a jelek szerint hallgattak a rajongókra, hiszen a mai nap visszatértek a hármas squadok is a játékba. Ez azonban most nem ment egyik játékmód rovására sem, azaz innentől kezdve egyedül, hárman és négyes is belevethetjük magunkat a Call of Duty: Warzone küzdelmeibe.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!