• A mai nap elkezdődött a Call of Duty: Modern Warfare és a Call of Duty: Warzone új szezonja
  • Mely új játékmódokat, hangtompítós fegyvereket és jármű skineket hoz magával
  • És természetesen négyfős squadokat is

A mai nap elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonja, ezzel együtt pedig a Call of Duty: Warzone is kapott egy sor frissítést. Ezek közül a legfontosabb alighanem a négyfős squadok megjelenése, mely sokak szerint a játékosszám megemelését vetíti előre, azonban ezen túl is érkezik nem egy izgalmas újdonság az ingyenes battle royale játékhoz. Lássuk hát, mik ezek!

A legizgalmasabb extrának a négyfős squadok mellett egyértelműen a különböző új játékmódok megjelenése mondható a jelenlegi battle royale és plumber mellett. Ezek kapcsán a készítők sajnos még eléggé titkolódznak, de az már biztosra mondható, hogy a szezon során folyamatosan érkeznek majd, és hogy a közeljövőben kapni fogunk egy Scopes  and Scatter Guns névre hallgató játékmódot, ahol egyedül sörétesekkel és mesterlövész puskákkal harcolhatunk majd.

Egy másik fontos újítás, hogy a Warzone-ban elérhető fegyverek hamarosan mind megkapják a maguk hangtompítós változatát. A fejlesztők szerint erre azért van szükség, hogy több játékstílus és stratégia is életképes legyen a meccsek során, így például lehetőségünk lesz úgy likvidálni az ellenséges csapatokat, hogy mi magunk nem fedjük fel a pozíciónkat egy esetleges harmadik félnek.

Végezetül pedig meg kell még említeni a jármű skineket is. Ezek jelenleg is elérhetőek a játékban, és ahogy a  volán mögé pattanunk Verdanskban, már át is színezik az adott kocsit, így engedve teret az egyéni ízlésünknek egy kicsit. Nektek hogy tetszenek ezek az újítások?

Támogasd te is a PC Gurut!