• Lehet, hogy jön a Call of Duty: WWII Switch-re
  • A korábbi CoD-okon is dolgozó Beenox stúdió utalt erre először
  • Aztán összekapcsolhatóvá vált a CoD felhasználói fiók a Nintendóval
  • Állítólag a Switch változatot az E3-on mutatják be

PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenik a Call of Duty: WWII, ezt biztos tudjuk, de úgy tűnik, hogy a Nintendo kézikonzoljára, a Switch-re is jön. Ezt ugyan az Activision még nem erősítette meg, de több jel is utal rá.

Először is, a Beenox megosztott egy képet a csapatról, akik közül többen is katonának öltöztek, ketten pedig Call of Duty feliratú pólót viseltek. Az egyikük a Modern Warfare Remasteredét, a másik a WWII-ért.

Hogy mi köze a Beenoxnak a Call of Duty-hoz? Nos, egyrészt a Certain Affinity, a High Moon Studios és a Treyarch mellett ők is dolgoztak a Modern Warfare Remastereden, valamint nekik köszönhetjük a Black Ops 3 PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatát.

Ezek után persze nem csoda, ha az Activision tulajdonában álló csapat tagjai Call of Dutys pólót viselnek, hiszen valószínűleg valamilyen formában érintettek még a WWII-ban is, ám nem sokkal a kép megjelenése után újra összekapcsolhatóvá vált a sorozat honlapján a Call of Duty felhasználói fiókunk a Nintendóval. Ez a funkció a Black Ops 3 megjelenésekor eltávolításra került, így az, hogy újra megjelent, meglehetősen beszédes.

beenox-team.jpg

A PvP Line értesülései szerint a Call of Duty: WWII Switch-változatát az E3 2017-en fogják bejelenteni.