• Szivárogtak a Call of Duty: WWII játékmódjai
  • Új fegyverek is érkeznek
  • A Youtube-ról a videót eltávolították

Újabb szivárgásnak esett áldozatául a nagy népszerűségnek örvendő Call of Duty: WWII, ezúttal egy videó formájában, amiben egy bizonyos MrJaRnii a játék eddig még nem megjelent játékmódjaival és fegyvereivel játszik botok ellen. Természetesen a Youtube-ról az Activision villámsebességgel távolította el – hiába, mert az internet sosem felejt, így például az MP1ST oldalán még mindig fellelhető.

Az új játékmódok neve Gun Game, Infected és Control. Az sajnos nem igazán derül ki a videóból, hogy melyikben mi a cél, bár azért a címből és a videóból következtetni lehet. A Gun Game egyfajta deathmatch-nek tűnik, a Control valószínűleg területfoglalásról fog szólni, az Infectednek meg már címéből adódóan is a zombi módhoz lehet köze. Ami az új fegyvereket illeti, a paletta széles, van shotgun, megrövidített duplacsövű, de még gyalogsági ásó is akad.

Hogy mikor jelennek meg ezek a játékmódok és fegyverek, részei-e a Season Passnak, esetleg ingyen kapjuk meg őket, nos, minderről még nincsenek híreink.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!