A McCall családtól ugyan el kellett búcsúznunk, ám szerencsére a vadnyugat visszatért, mégpedig talán a lehető legjobb formában, úgy, hogy a fikció és a valóság egy édes keveréket alkot. A hősünk egy bizonyos Silas Greaves, aki a környék valaha élt legjobb fejvadásza, aki képes arra, hogy a kor legnagyobb bajkeverőit a rács mögé dugja -- Billy the Kid, Pat Garrett, vagy éppen Jesse James sincs biztonságban tőlünk.

A Call of Juarez: Gunslinger a sorozat eddigi úgymond legkisebb tagja, hiszen egy digitálisan terjesztett, mindösszesen 15 euróba kerülő mellékhajtásról van szó. A kiadónál tehát jóval kevesebb pénzt szántak erre, mint ez elődökre, de a vadnyugatban rejlő potenciál és a korszak híres nevei talán elegendők lesznek ahhoz, hogy a Call of Juarez cím újra felvirágozzon a csúfos The Cartel után.

A Gunslinger nemsokára, május 22-én válik elérhetővé a digitális áruházakban, s ha az alábbi videó, illetve az eddigi információk elnyerték a tetszésedet, akkor irány a Ubisoft boltja, ahol az előrendelést követően azonnal átveheted a szuperjól sikerült Call Of Juarez: Bound in Bloodot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!